PEPE'S PIZZA & PASTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pepe's Pizza & Pasta. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 8:19 Pizza was heel hard gebakken en niet zo lekker van smaak. Bezorging was wel top
20 nov 2022 om 13:49 Lekkere pizza's en een zeer snelle levertijd zelfs op een zaterdag, iets meer zeevruchten en vlees op de pizza's had echter wel gemogen
19 nov 2022 om 23:38 Was al even geleden dat ik zo een pasta heb gegeten, complimenten aan de chef!! eerste keer, maar zeker geen laatste keer dat ik hier bestel. TOP!!!
19 nov 2022 om 21:29 alles is top en heel lekker en word snel geleverd
2 nov 2022 om 7:25 Pizza was redelijk hard gebakken met 3 bulten die verbrand waren en op de Hawaï was de ananas aan de magere kant. Heel vriendelijke bezorger.
1 nov 2022 om 4:30 Echt de beste pizza’s
29 okt 2022 om 20:23 Heerlijk eten zoals altijd en de bezorger was ook vriendelijk.
26 okt 2022 om 20:29 Zeer lekkere pizza’ gekregen. Pizza Scampi en Pizza Meat Feast. Bezorger was super vriendelijk!
26 okt 2022 om 19:23 Super lekkere pasta’s en steeds een heel snelle levering. Top italiaan!
25 okt 2022 om 10:08 De pasta was niet wat ik had besteld. Ik bestelde een pasta pesto kip, ik kreeg penne met amper wat roomsaus, pesto nergens te besporen & ik zag niks van kip. Ook zat er ui in? Wat nergens vermeld stond. Zeer teleurstellend.
20 okt 2022 om 21:19 Delivery guy did a good job and great pizza
20 okt 2022 om 21:04 Lookbroodjes waren rauw.. pasta pollo bena geen saus en kip. Endan nog ne pasta maar zonder tomatensaus? Was 1ste keer dat ik hier een onvoldoende geef.. normaal altijd goed!